x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele CJ Sălaj: Faptul că am lucrat pentru Securitate nu mă poate împiedica să candidez

Preşedintele CJ Sălaj: Faptul că am lucrat pentru Securitate nu mă poate împiedica să candidez

18 Mai 2008   •   00:00

Preşedintele CJ Sălaj şi candidatul PSD Sălaj la această funcţie în alegerile din iunie, Tiberiu Marc, a declarat, referitor la raportul Coaliţiei pentru o guvernare curată, că nu este un secret că a colaborat cu Securitatea, însă acest lucru nu îl face s&a



Preşedintele CJ Sălaj şi candidatul PSD Sălaj la această funcţie în alegerile din iunie, Tiberiu Marc, a declarat, referitor la raportul Coaliţiei pentru o guvernare curată, că nu este un secret că a colaborat cu Securitatea, însă acest lucru nu îl face să devină "un candidat problemă".

"Nu am nicio problemă şi nu sunt un candidat problemă. Faptul că am lucrat pentru Securitate este un lucru ştiut, nu este ceva nou. Nu am făcut, niciodată, un secret din faptul că în anii '80 am lucrat pentru Securitate şi nu am niciun fel de problemă în legătură cu acest aspect. Nu este o problemă care să îmi împiedice candidatura”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, preşedintele CJ Sălaj.

Potrivit acestuia, dacă justiţia va trebui să se pronunţe în cazul candidaturii sale pentru preşedinţia CJ Sălaj, "să se pronunţe".

Marc a adăugat că nu consideră că legătura sa cu Securitatea reprezintă o problemă pentru viitoarele alegeri.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic