x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele Muntenegrului, Jakov Milatović, vine în România. Iohannis îl primește la Cotroceni

Președintele Muntenegrului, Jakov Milatović, vine în România. Iohannis îl primește la Cotroceni

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   17:45
Președintele Muntenegrului, Jakov Milatović, vine în România. Iohannis îl primește la Cotroceni
Sursa foto: Hepta

Președintele României, Klaus Iohannis, îl va primi marți, 12 martie 2024, pe președintele Muntenegrului, Jakov Milatović, cu prilejul vizitei oficiale pe care acesta o efectuează în România, la invitația șefului statului român.

„Discuțiile se vor concentra pe dezvoltarea relației bilaterale dintre România și Muntenegru și pe cooperarea sectorială, în multiple domenii de interes comun, precum creșterea schimburilor comerciale, interconectivitate, securitate cibernetică, afaceri interne și justiție, protecție civilă, educație și cercetare”, anunță Administrația Prezidențială.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej, președintele Klaus Iohannis „va reconfirma poziția fermă a României pentru continuarea procesului de integrare europeană a statelor din Balcanii de Vest, subliniind sprijinul constant al țării noastre pentru parcursul european al Muntenegrului”.

„Cei doi șefi de stat vor discuta și despre situația regională de securitate, în contextul în care România și Muntenegru au o cooperare foarte bună în domeniul Apărării, atât la nivel bilateral, precum și în cadrul NATO”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jakov Milatović Klaus Iohannis