x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Presedintele PUR se retrage din activitatea didactica

Presedintele PUR se retrage din activitatea didactica

13 Mar 2004   •   00:00

Presedintele Partidului Umanist, Dan Voiculescu, protesteaza public fata de modul in care se atribuie titlul universitar unor persoane care nu au o pregatire reala si adecvata in acest sens si care, in consecinta, nu pot contribui la educarea si formarea tinerei generatii.

In semn de protest fata de usurinta cu care, prin frauda, a devenit profesor universitar doctor liderul PSD Gorj, Nicolae Mischie, prof. univ. dr. Dan Voiculescu anunta ca va delega predarea cursului de "Competitie si competitivitate", pe care-l sustine la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

"Dascalii sunt oameni cu o meserie nobila, pusi in slujba elevilor sau studentilor", considera presedintele Dan Voiculescu. "Ei trebuie sa fie modele de competenta si moralitate pentru generatia tanara. Eu nu pot fi coleg cu Nicolae Mischie. Si nu este drept nici ca, vreodata, el sa apara in fata vreunui student. Iata de ce ma retrag din activitatea didactica pentru ca, in plan politic, sa am ragazul necesar pentru a gasi si pune in practica solutiile menite sa impiedice perpetuarea unor astfel de cazuri. Pentru ca invatamintul romanesc sa fie competitiv, iar profesorii sa-si recapete prestanta si respectul pe care le-au avut si le-au meritat dintotdeauna", a explicat liderul Partidului Umanist. (Gabriela Antoniu)

×
Subiecte în articol: politic