x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prigoană: Prioritatea mea la Bucureşti - câinii, securitatea cetăţeanului şi locurile de parcare

Prigoană: Prioritatea mea la Bucureşti - câinii, securitatea cetăţeanului şi locurile de parcare

31 Mar 2012   •   15:59

Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, a declarat, sambata, ca daca va deveni primar general, va avea ca prioritati problema cainilor, securitatea cetateanului si locurile de parcare, mentionand ca acestea sunt lucruri care nu consuma bugete si care se pot rezolva in sase luni.

El a precizat ca, impreuna cu unele ONG-uri, va face "un recensamant", scopul fiind scoaterea cainilor fara stapan din Capitala si "inmatricularea lor in spatii special amenajate".
Referitor la numarul cainilor fara stapan din Capitala, Prigoana a estimat ca acesta nu va depasi 10.000.

Despre locurile de parcare, Prigoana a spus ca acestea exista, dar sunt ocupate de masini "carora le-au intrat rotile in asfalt" in parcarile de domiciliu. "Cand se va trece la salubrizarea conform unui proiect al Consiliului General, cu parcarea alternativa pentru curatarea domeniului public, atunci vom sti exact cate masini au ocupat domeniul public", a mai spus Prigoana.
El a adaugat ca exista aproximativ 60.000 de masini parcate in spatele blocurilor, care nu au mai fost miscate de ani de zile.

Intrebat despre sansele sale de a castiga Primaria Capitalei, el a spus ca in momentul de fata nu poate sa le masoare.
El a mai spus ca peste doua saptamani isi va prezenta programul cu care va candida. Prigoana a precizat ca a pus cap la cap programul sau si pe cel al PDL legat de Capitala.

Despre conflictul cu intelectualii din PDL: Nu imi cer scuze, dar am gresit
Intrebat despre conflictul cu intelectualii din PDL, Silviu Prigoana a spus ca a gresit atunci cand a iesit in spatiul public, chiar daca a fost atacat, ca potential candidat al PDL, de catre fruntasi ai acestui partid.
"Nu-mi cer scuze pentru ce am facut, dar am gresit. Nu trebuia sa ies in spatiul public cu afirmatii, chiar daca am fost atacat, ca potential candidat al PDL, de catre fruntasi ai PDL", a spus el, intrebat despre "conflictul" dintre el si intelectualii din partid.
"Nu a fost un conflict intre intelectuali si mine personal", a tinut sa precizeze democrat-liberalul.
Acesta a aratat ca a fost "un set de discutii in spatiul public", care pe el l-au deranjat, deoarece o persoana care are nemultumiri intr-un partid sau intr-o organizatie trebuie sa si le exprime in interior.
"Timp de trei ani de zile am suportat tot ce mi s-a pus in carca, cuvinte de ocara si asa mai departe si la un moment dat am considerat si eu ca trebuie sa ies in spatiul public, ca numai asa se pot rezolva problemele, dar am gresit", a spus Prigoana.

Deputatul a mai spus ca de sloganul si de logo-ul de campanie se ocupa staff-ul sau. El a precizat ca a sugerat echipei sale sa faca bannerele alb-negru, pentru ca este criza si recesiune, si trebuie sa se tina cont de acest lucru.

×