x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prigoană, Vanghelie şi Atănăsoaei şi-au depus candidaturile pentru alegerile locale

Prigoană, Vanghelie şi Atănăsoaei şi-au depus candidaturile pentru alegerile locale

30 Apr 2012   •   10:47
Prigoană, Vanghelie şi Atănăsoaei şi-au depus candidaturile pentru alegerile locale

Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, si-a depus dosarul de candidatura, la sediul Biroului Electoral Municipal. Fostul prefect al Capitalei, Mihai Atanasoaei, si Marian Vanghelie si-au depus, astazi, candidaturile pentru functia de primar al Sectorului 5. Atanasoaiei i-a urat actualului primar si viitor contracandidat Marian Vanghelie "multa bafta".

Deputatul Silviu Prigoana si-a depus, astazi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura la functia de primar al Capitalei din partea PDL, el fiind insotit de presedintele PDL Bucuresti Elena Udrea.

"De abia acum incepe greul. Pana acum cea fost usor a trecut, depunerea documentelor. Sper ca bucurestenii sa iasa intr-un numar cat mai mare la vot. (...) Bucurestiul trebuie sa fie o capitala europeana din toate punctele de vedere", a afirmat Silviu Prigoana, care a promis ca, daca va ajunge primarul Capitalei, se va imbraca in alb, iar printre prioritatile sale a spus ca se afla problema cainilor comunitari.

Si fostul prefect al capitalei, Mihai Atanasoaei, si-a depus astazi candidatura pentru fotoliul de primar al sectorului 5, la Biroul Electoral de Circumscriptie, fiind insotit de liderul PDL, Stefan Pirpiliu, si de cativa sustinatori.

Atanasoaei a spus ca se bazeaza pe votul locuitorilor sectorului 5 si considera ca "exista solutii la lipsa de solutii ale actualei administratii".

"Am depus candidatura pentru ca dupa 12 ani de mandat al actualei administratii cred ca a venit vremea ca si sectorul 5 sa aiba un primar care sa readuca acest sector acolo unde ii este locul in capitala", a spus Atanasoaei.

Candidatul PDL a spus ca 70% din locuitorii sectorului 5 sunt nemultumiti de actuala administratie locala. "Daca acestia vor iesi la vot in 10 iunie, pot genera si produce schimbarea pe care si-o doresc", a mai spus Atanasoaei.

El i-a urat contracandidatului sau, Marian Vanghelie, mult noroc pentru ca, spune el, va avea nevoie de asa ceva.

×