x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primar PDL către Blaga: „Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu’, că ne ia dracu!”

Primar PDL către Blaga: „Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu’, că ne ia dracu!”

de Monalise Hihn    |    20 Apr 2011   •   14:29
Primar PDL către Blaga: „Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu’, că ne ia dracu!”

Unul dintre primarii PDL din judeţul Hunedoara, Mircea Pătrânjan, i-a spus lui Vasile Blaga la plecarea sa din sediul în care s-a desfăşurat întâlnirea: „Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu’,că ne ia dracu!”. Degeaba a încercat Vasile Blaga să îl tempereze pe primar. Replica secretarului general al PDL, aflat în judeţ să îşi prezinte moţiunea, a fost: „Nu-i voie! Nu-i voie!(…) Nu-i voie să vorbim aşa de colegi”.

Primarul a continuat: „Când ne-a ştirbit aşa…”, însă a fost întrerupt de un alt primar PDL căruia i-a replicat “Lasă-mă, mă, că eu îs de 15 ani primar şi eu nu pot să mai suport”. Vasile Blaga a intervenit atunci: „Staţi! Oamenii tocmai vă înregistrează!”, apoi a continuat să salute colegii de partid.

Un alt incident a avut loc azi-dimineaţă la debutul întâlnirii lui Vasile Blaga cu membrii Consiliului Director al PDL Hunedoara. Presa hunedoreană a fost invitată să participe la ora 10, la respectiva şedinţă, dar a fost scoasă afară şi invitată să se întoarcă la 12, la conferinţa de presă. Vasile Blaga a venit în Hunedoara să îşi prezinte moţiunea, însă se ştie deja că organizaţia judeţeană de aici este controlată din umbră de către Gheorghe Falcă. De altfel, la Conferinţa Judeţeană a PDL Hunedoara, ce a avut loc în data de 27 martie, Traian Igaş, Tiberiu Iacob Ridzi şi fostul ministru al Apărării, Mihai Stănişoară au spus că îl vor susţine la preşedinţia PDL pe Emil Boc. În acelaşi timp, noul preşedinte al PDL Hunedoara, Dorin Gligor, s-a numărat printre cei 35 de semnatari ai moţiunii lui Boc. El a declarat că s-a decis să îl susţină pe Emil Boc pentru şefia partidului pentru că echipa cu care vine premierul este cea care respectă principiile în care crede: „Eu cred în înnoirea clasei politice, în schimbarea atitudinii oamenilor politici şi a obiectivelor lor. Echipa cu care se prezintă Emil Boc corespunde mai mult aceste principii. Eu sper ca după congres echipa să fie unită”.

×