x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Cei 10 primari plecați la PSD sunt în continuare ai PNL. Sunt convins că vor analiza mai bine

Ciucă: Cei 10 primari plecați la PSD sunt în continuare ai PNL. Sunt convins că vor analiza mai bine

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   16:45
Ciucă: Cei 10 primari plecați la PSD sunt în continuare ai PNL. Sunt convins că vor analiza mai bine
Sursa foto: Gov.ro

Cei zece primari din Mehedinți sunt în continuare primari ai PNL, spune liderul liberal Nicolae Ciucă. El afirmă că edilii pot reevalua plecarea la PSD. „Vom vedea la sfârșit unde vor candida”, adaugă președintele PNL.

„Cei zece primari nu au plecat, pentru că nu pot pleca în timpul exercitării mandatului, cu mai mult de șase luni înainte de finalizarea mandatului. Ca atare, ei sunt în continuare primari ai PNL. Am mai văzut astfel de situații în care la un moment dat au zis că ei vor candida pentru un alt partid, după care au revenit și au spus că electoratul le-a cerut altceva. Ca atare, sunt convins că vor gândi mai bine, vor analiza mai bine și în funcție de cum va evolua situația, vom vedea la sfârșit unde vor candida”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că cei zece primari nu au fost invitați la evenimentul de vineri.

„Probabil că nici nu ar fi venit, dar este o chestiune care ține de respectul de sine, în primul rând, după aceea este vorba de respectul față de electorat, iar în ceea ce privește ansamblul coaliției, de asemenea, e o chestiune de respect reciproc și nu cred că avem astfel de atacuri și să vorbim că îndeplinim, ca ne gândim la proiecte viitoare, dar când vine vorba de racolarea de primari, situația stă cu totul altfel”, adaugă Ciucă.

El afirmă că „nu se pune în niciun caz problema schimbării conducerii filialei Mehedinți”.

„Filiala este, așa cum a spus, una care a reușit să-și mențină scorul la alegeri și să crească de la alegerile locale la cele parlamentare. (..) Conducerea filialei, așa cum am văzut eu astăzi. au resursa necesară și pot să se recupereze foarte repede”, încheie Ciucă.

Zece primari PNL din Mehedinţi s-au trecut la PSD, potrivit preşedintelui social democraţilor din judeţ, Aladin Georgescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Mehedinţi