x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Craiovei şi şase consilieri locali, excluşi din PDL

Primarul Craiovei şi şase consilieri locali, excluşi din PDL

03 Feb 2012   •   06:19
Primarul Craiovei şi şase consilieri locali, excluşi din PDL

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, si sase consilieri locali in cadrul Consiliului Local Craiova au fost exclusi, aseara, din Partidul Democrat Liberal, dupa ce in sedinta extraordinara de joi in care s-a votat bugetul Craiovei acestia au avut alte puncte de vedere decat pozitia viceprimarului Marinica Dinca, presedintele PDL Craiova.

Desi in urma cu doua saptamani Antonie Solomon isi reinnoise adeziunea de membru PDL, relatiile acestuia cu democrat-liberalii s-au racit dupa ce a anuntat ca va candida pentru un nou mandat din partea UNPR. In urma acestei decizii, Solomon a pierdut functia de presedinte al PDL Craiova, functie care a fost preluata de Marinica Dinca, cel care va fi si candidatul PDL pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din acest an.

"Eu am avut supararile mele si m-a deranjat foarte tare atitudinea anumitor persoane fata de mine. In schimb, eu am fost mereu alaturi de partid. Nu o sa plec din PDL decat daca vrea cineva sa ma dea afara. Sa vedem ce ne rezerva viitorul! Poate se va face o coalitie intre PDL si UNPR si atunci suntem toti in aceeasi barca", declara Solomon, potrivit Agerpres.

Decizia de excludere a BPL al PDL Craiova va trebui votata si de Consiliul de Coordonare Locala al PDL Craiova, precum si de Consiliul de Coordonare Judeteana a al PDL Dolj condusa de Radu Berceanu. Ambele foruri urmeaza sa se intruneasca in perioada urmatoare, o sedinta a CCJ fiind programata pentru data de 11 februarie.

Antonie Solomon a anuntat ca face declaratii pe aceasta tema vineri, in cadrul unei conferinte de presa. La randul sau, si Marinica Dinca a anuntat ca va organiza o conferinta de presa in cursul acestei zile.

×