x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul din Slatina a demisionat din PDL. Vâlcov spune că Guvernul nu l-a sprijinit să finalizeze investiţiile importante din oraş

Primarul din Slatina a demisionat din PDL. Vâlcov spune că Guvernul nu l-a sprijinit să finalizeze investiţiile importante din oraş

27 Mar 2012   •   10:44

Darius Valcov a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca a demisionat din functia de presedinte al PDL Olt. Acest fapt atrage dupa sine si pierderea mandatului de primar, astfel ca pana la alegerile din 10 iunie orasul Slatina va fi administrat de catre unul dintre cei doi viceprimari care va fi desemnat de Consiliul Local.

"In ceea ce priveste viitorul meu politic, administrativ, inca nu am luat o hotarare. Sper insa ca dupa o perioada de reflexie, in care voi asculta parerile si sfaturile, dar si reactia slatinenilor mei, sa iau o decizie. Un lucru vi-l pot spune cu certitudine: iubesc prea mult acest oras pentru a renunta sa lupt pentru el", a spus Valcov, citat de Mediafax.

Primarul spune ca a demisionat intrucat Guvernul nu l-a sprijinit sa duca la bun sfarsit investitiile importante din oras, precum centura ocolitoare, Sala Polivalenta, bazinul olimpic, lucrarile la blocurile ANL si la Palatul Copiilor.

Darius Valcov are 35 de ani si se afla la cel de-al doilea mandat de primar.

×