x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Iaşiului, atac la adresa Guvernului

Primarul Iaşiului, atac la adresa Guvernului

10 Iun 2019   •   12:59
Primarul Iaşiului, atac la adresa Guvernului

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat luni că este nemulţumit de actuala guvernare, pe care o acuză de ipocrizie, motiv pentru care consideră că este necesară o schimbare.
"Nu am mai văzut atâta ipocrizie de la momentul în care fostul preşedinte Iliescu, pe baricada Televiziunii Române, se bucura de moartea lui Ceauşescu. Asistăm, din păcate, la aceleaşi momente, bineînţeles la o altă scară şi într-un alt moment istoric al acestui stat, când premierul României cu foşti colegi de partid ai domnului ex-preşedinte Dragnea şi cu mulţi alţii se bucură şi ţopăie pe mormântul politic al acestuia, ca şi cum ei nu erau acolo şi nu ştiau tot ce se întâmplă în Guvernul României. Deci, sunt total nemulţumit. Această ipocrizie trebuie să înceteze, acest guvern trebuie să se schimbe şi trebuie să o luăm pe un drum bun dacă vrem să facem ceva cu ţara asta", a răspuns jurnaliştilor primarul Mihai Chirica la întrebarea dacă el consideră este necesară schimbarea guvernului.
Întrebat fiind ce ar trebui schimbat în PSD, Mihai Chirica a replicat că e nevoie de schimbări radicale pentru ca acest partid să mai rămână în politica românească. 
"Din punctul meu de vedere trebuie schimbat tot. De sus până jos şi pe orizontală şi pe verticală, dacă acest partid vrea să mai rămână în eşichierul politic al stângii româneşti. Dacă nu, înseamnă că şi-a scris destinul final şi va avea aceeaşi soartă cu alte partide din Europa, cum s-a întâmplat în Polonia şi în alte state", a spus Mihai Chirica. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica