x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Priorităţile PDL. Bugetul pe 2012, revizuirea Constituţiei şi reorganizarea teritorială

Priorităţile PDL. Bugetul pe 2012, revizuirea Constituţiei şi reorganizarea teritorială

13 Noi 2011   •   18:28

Sedinta Colegiului Director al PDL, desfasurata la Vila Lac, s-a incheiat dupa mai bine de 4 ore de discutii. Sedinta a inceput astazi la ora 17.00 si, potrivit deputatului Vasile Gherasim, pe agenda s-au aflat prezentarea ultimei variante a proiectului de buget pe 2012, precum si ordonarea celorlalte prioritati legislative in sensul adoptarii lor in Parlament.

Potrivit unor surse din partid citate de Mediafax, premierul Emil Boc le-a spus, luni, deputatilor PDL, ca reorganizarea administrativa trebuie discutata la pachet cu revizuirea Constitutiei, acestea fiind lasate in plan secund, iar prioritatile sunt adoptarea bugetului pe 2012 si comasarea alegerilor.

Potrivit surselor citate, Emil Boc le-a prezentat deputatilor la acea intalnire prioritatile legislative ale formatiunii. Boc a spus ca proiectul de buget si comasarea alegerilor, in contextul modificarii legii electorale, sunt prioritare. Sursele mentionate au aratat ca in privinta legii electorale a ramas in discutie cu partenerii de coalitie cati parlamentari vor fi alesi in urma redistribuirii, pe liste.

Sursele citate au aratat ca al doilea pachet mentionat de Boc include reorganizarea teritoriala si revizuirea Constitutiei, premierul neindicand termene de adoptare si precizand ca acestea trebuie abordate dupa ce vor fi finalizate bugetul, comasarea alegerilor si legea electorala.

×
Subiecte în articol: colegiul director pdl