x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pro România a amânat pentru miercuri prezentarea candidaţilor pentru europarlamentare

Pro România a amânat pentru miercuri prezentarea candidaţilor pentru europarlamentare

26 Mar 2019   •   19:18
Pro România a amânat pentru miercuri prezentarea candidaţilor pentru europarlamentare

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunţat, marţi, că amână pentru miercuri, la ora 10,00, prezentarea listei candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, având în vedere starea de sănătate a fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct.

"În mod normal, voiam să vă prezentăm lista candidaţilor. Din păcate, am avut un eveniment cu totul şi cu totul neaşteptat şi putem să amânăm această listă a candidaţilor pentru mâine, la ora 10,00. Eram la masă mai mulţi colegi cu Mihai Tudose, s-a simţit rău, au venit SMURD-ul şi Ambulanţa. Vreau să spun două lucruri, nefiind medic: în primul rând, îmi doresc foarte tare ca familia lui să treacă peste acest moment şi avem toată încrederea că Mihai va reveni în echipa Pro România, pentru că avem nevoie de el. Voiam să-l anunţ, îl voi anunţa mâine, la ora 10,00, că Mihai este candidatul numărul trei pe listă, dar cea mai importantă este sănătatea", a precizat Ponta.

Fostul premier Mihai Tudose a suferit, marţi, un infarct, au confirmat, pentru AGERPRES, surse medicale. Potrivit surselor citate, Tudose a fost transportat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. dr. C.C. Iliescu".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tudose pro romania europarlamentare