x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Proiectul lansat de Partidul Umanist Social Liberal, „Tinerii Voluntari Umaniști”, se bucură deja de un succes deosebit

Proiectul lansat de Partidul Umanist Social Liberal, „Tinerii Voluntari Umaniști”, se bucură deja de un succes deosebit

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2024   •   11:23
Proiectul lansat de Partidul Umanist Social Liberal, „Tinerii Voluntari Umaniști”, se bucură deja de un succes deosebit

Proiectul lansat de Partidul Umanist Social Liberal, „Tinerii Voluntari Umaniști”, se bucură deja de un succes deosebit, ceea ce demonstrează faptul că tinerii își doresc să aibă un cuvânt de spus în construirea viitorului lor, își doresc să se implice în rezolvarea problemelor comunităților în care trăiesc.

„În doar câteva zile de la lansarea sa oficială, programul a adunat peste 170 de voluntari, care vor experimenta, din prima linie, tot ceea ce înseamnă implicare în viața politică, alături de lideri umaniști care au decenii întregi de experiență, atât în administrația locală sau centrală, cât și în tot ceea ce înseamnă politica în general.

Vocea tinerilor trebuie ascultată și trebuie să fie ajutați și îndrumați, spre a a lua cele mai bune decizii, cu demnitate, onoare și curaj, iar acest lucru este posibil doar dacă li se permite să asume un rol activ și să fie conectați la viața politică. 

Toți cei care vor să se înscrie în program o pot face în continuare. Detalii și relații sunați la numărul de telefon +40749650300”, a anunțat Partidul Umanist Social Liberal.

×