x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Propunere: Eliminare de 15 zile pentru Roberta Anastase

Propunere: Eliminare de 15 zile pentru Roberta Anastase

de Elena Stan    |    19 Aug 2009   •   00:00

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-ar putea alege cu o eliminare de 15 zile de la şedinţele forului pe care îl conduce pentru că a încercat să intimideze Comisia de anchetă a ministrului Turismului.



Deputatul Chiriţă Dumitru, unul din reprezentanţii PSD în comisie, a propus sancţionarea Robertei Ananstase, pentru încercarea clară de intimidare a membrilor Comisiei Udrea. „Propun sancţionarea Robertei Anastase conform art. 123, lit. e cu neparticiparea 15 zile la şedinţele Camerei Deputaţilor astfel încât să înţeleagă care îi este locul", a declarat Chiriţă.

El a adăugat că instigările la nerespectarea legii lansate de Elena Udrea, care le-a interzis angajaţilor din Ministerul Turismului să se prezinte la audierile comisiei seamănă cu mineriadele din '90. "Scene de acest tip de instigare la nerespectarea legii am mai văzut la mineriadele din 1990 şi la soţii Ceauşescu, atunci cînd coana Leana îl sfătuia pe nea Nicu să răspundă numai în faţa Marii Adunări Naţionale. Funcţionarii din cadrul ministerului Turismului care nu s-au prezentat la audieri, sau care nu au fost lăsaţi să se prezinte la audieri, au încălcat legea", a explicat Chiriţă.

×