x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Propunere: Magistraţii, investitori la bursă

Propunere: Magistraţii, investitori la bursă

14 Apr 2010   •   00:00

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, că este de acord cu modificarea statului magistraţilor pentru ca aceştia să aibă posibilitatea să investească pe Bursă.

'Cred că putem să dăm posibilitatea magistraţilor să îşi investească micile economii în plasamente la Bursă. De asemenea, ar putea să li se permită să aibă activităţi cu caracter filantropic. Aceste modificări vor fi făcute după discuţii cu CSM şi cu reprezentanţi ai magistraţilor. Trebuie să ne decidem dacă vom face modificările statului înainte de alegerile din CSM sau după aceste alegeri. Vom lua o decizie numai după discuţiile cu CSM şi cu asociaţiile profesionale ale magistraţilor. Vom discuta şi în guvern acest lucru", a declarat Predoiu, la finalul unei dezbateri privind situaţia din sistemul Justiţiei, organizată de Grupul pentru Dialog Social.

Cătălin Predoiu a lansat şi ideea ca magistraţii să aibă posibilitatea de a face parte din consiliile de administraţie ale fundaţiilor şi asociaţiilor, însă judecătorii prezenţi la dezbatere nu au fost de acord. (Agerpres) 

×
Subiecte în articol: politic