x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PROPUNERE PSD/Grupul aleşilor de la Cluj

PROPUNERE PSD/Grupul aleşilor de la Cluj

06 Dec 2008   •   00:00

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a propus ieri constituirea unui "bloc" al parlamentarilor clujeni aleşi duminică, în aşa fel încât aceştia să susţină toate iniţiativele benefice judeţului, indiferent de partidele pe care le reprezintă, informează Mediafax.



Soporan a declarat că viitoarea echipă de parlamentari clujeni va trebui să lupte pentru a atrage mai multe investiţii în judeţ pentru proiecte de infrastructură, precum Autostrada Transilvania. "Doresc să ne constituim într-un bloc în care partidul unic să fie partidul clujenilor, care să rezolve problemele judeţului. Îmi doresc la nivel judeţean ca, împreună cu ceilalţi colegi din celelalte formaţiuni politice, să constituim o echipă în urma căreia să avem mai multe investiţii în această zonă, cum ar fi Autostrada Transilvania sau infrastructura adiacentă municipiilor Cluj-Napoca, Turda şi Câmpia Turzii", a afirmat Soporan.
Ca deputat reales pentru un nou mandat, Vasile Soporan spune că va propune o lege unică a salarizării şi o lege a echilibrării pensiilor.

×
Subiecte în articol: politic