x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Protest la Cotroceni. S-a cerut eliberarea lui Dragnea şi demisia lui Iohannis

Protest la Cotroceni. S-a cerut eliberarea lui Dragnea şi demisia lui Iohannis

de Ion Alexandru    |    17 Iun 2019   •   08:37
Protest la Cotroceni. S-a cerut eliberarea lui Dragnea şi demisia lui Iohannis

Mai multe zeci de persoane s-au strâns, ieri, la intrarea în Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis. O altă revendicare a fost aceea a eliberării din închisoare a lui Liviu Dragnea, considerat de către cei prezenţi ca fiind un “deţinut politic”. La opt ani de la protestul poliţiştilor, în faţa Palatului Cotroceni s-a scandat, din nou, “Ieşi afară, javră ordinară”. Însă au existat şi lozinci de genul “Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta”.

Persoanele prezente au precizat că acţiunea de ieri a fost organizată pe reţelele de socializare, sub obiectvul “Dragnea în libertate! Apel la patriotism”. “Haideţi să strângem rândurile şi să îi arătăm sasului că nu îi aparţin aceste meleaguri şi că nu îi dăm voie să ne rupă ţara! Jos Iohannis, trădătorul, impostorul, dictatorul”, scandau protestatarii.

Opinia celor prezenţi este aceea că Liviu Dragnea a fost condamnat la ordinul preşedintelui Klaus Iohannis, care a cerut acest lucru în direct la televizor, cu câteva ore înainte ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să pronunţe, pe 27 mai, decizia finală în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman. “Fără escroci imobiliari la Cotroceni”, a strigat un cetăţean care purta în mână un steag tricolor.

×