x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament

PSD: Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament

04 Oct 2021   •   10:22
PSD: Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament
Sursa foto: Lucian Alecu

Social-democrații transmit că deși ministrul Lucian Bode ar fi trebuit să vină în Parlament, la „Ora Guvernului”, acesta nu va fi prezent să dea explicații pentru Congresul PNL. „Trebuia sa explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament la Ora Guvernului”, scriu social-democrații, pe Facebook.

Social-democrații afirmă că Lucian Bode „trebuia să explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Și asta în timp ce introduce alte și alte restricții și tine oamenii în casă. Și le dă amenzi. Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?”, conchid social-democrații.

PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congres. Sancțiunea a venit pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Peste 5.000 de persoane au participa la Congresul PNL, în decurs de două zile.

Lucian Bode a spus marți, întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanțării, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lucian Bode