x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD Brăila a decis să nu expună afişele cu "USL trăieşte"

PSD Brăila a decis să nu expună afişele cu "USL trăieşte"

de Agerpres    |    08 Mai 2014   •   17:05
PSD Brăila a decis să nu expună afişele cu "USL trăieşte"

PSD Brăila a decis să nu expună în judeţ afişele cu "USL trăieşte", ba mai mult să modifice mesajul de pe banner-ul care va fi afişat sâmbătă, la Sala Polivalentă, la mitingul electoral la care va participa liderul PSD, Victor Ponta, din "Continuăm USL", în "Continuăm împreună".

Prim-vicepreşedintele PSD Brăila, Aurel Simionescu, a declarat joi, în conferinţă de presă, că şi la Brăila au venit de la centru afişe cu "USL trăieşte" şi "Continuăm USL", doar că acestea nu vor fi expuse, pentru că "dacă s-a hotărât să mergem separat, atunci mergem separat".

"Noi am avut o întâlnire cu activul nostru ieri (miercuri -n.r.) şi am hotărât să nu le afişăm. În Brăila nu se regăsesc afişe cu 'USL trăieşte' şi 'Continuăm USL'. Au fost două afişe puse de băieţii noştri, pentru că le-au găsit şi ei prin sediu, dar au fost scoase. Inclusiv pentru sâmbătă, la întâlnirea pe care o vom avea la Sala Polivalentă, afişul acela mare, care este cu echipa şi pe care scrie 'Continuăm USL', noi l-am modificat şi am scris 'Continuăm împreună'", a declarat Simionescu.

Acesta a mai spus, referitor la afişele cu cele două mesaje, că, "din punct de vedere formal, este în regulă să fie afişate", dar nu şi dacă s-a luat hotărârea ca fiecare partid să meargă pe drumul lui, decizia de la Brăila fiind, se pare, unică în ţară.

"Noi am fost adepţii ideii să mergem cu USL, pentru că poporul s-a obişnuit cu USL-ul, am avut un vot semnificativ şi, cum se spune, echipa câştigătoare nu se schimbă şi nu ar fi trebuit să o schimbăm. În momentul în care s-a luat hotărârea că fiecare merge pe drumul lui, am mers pe ideea că nu ne înjurăm unii pe alţii, ci fiecare merge şi spune ce crede el că este mai bine", a completat Simionescu.

×
Subiecte în articol: psd braila USL aurel simionescu