x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD decide luni dacă participă la consultări

PSD decide luni dacă participă la consultări

09 Dec 2010   •   15:08

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat că social-democraţii vor decide la şedinţa BPN de luni dacă vor participa la consultările iniţiate de preşedintele Traian Băsescu.

Moldovan a spus că decizia cu privire la participarea PSD la consultările iniţiate de Traian Băsescu va fi luată la Biroul Permanent Naţional de luni dimineaţă.

"Având în vedere însă modul în care arată invitaţia trimisă, concluzionăm că preşedintele nu a înţeles nimic din poziţiile pe care le-a exprimat PSD în cazul unor consultări anterioare. Credem că este vorba doar de un exerciţiu de imagine din partea lui Traian Băsescu, pe care nu îl interesează cu adevărat nici temele propuse, nici consultările propriu-zise, având în vedere că a invitat la un talcioc politic toate partidele la un loc, şi cele parlamentare şi cele care nu au obţinut niciun vot de la populaţie", a declarat Moldovan, citat de Mediafax.

Moldovan a afirmat că PSD este interesat de Legea salarizării, de proiectul de buget pe 2011, dar consideră că, pe baza poziţiilor publice exprimate de preşedinte şi de Guvern pe cele două teme, precum şi pe indemnizaţia de creştere a copilului, nici preşedintele, nici Guvernul nu sunt interesate de consultările programate luni.

×