x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD îl atacă dur pe Klaus Iohannis, după ce preşedintele a respins, din nou, numirea Liei Olguţa Vasilescu

PSD îl atacă dur pe Klaus Iohannis, după ce preşedintele a respins, din nou, numirea Liei Olguţa Vasilescu

07 Feb 2019   •   12:28
PSD îl atacă dur pe Klaus Iohannis, după ce preşedintele a respins, din nou, numirea Liei Olguţa Vasilescu

Mesaj dur postat pe reţeaua de socializare Facebook de către Partidul Social Democrat, după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins pentru a patra oară numirea Liei Olguţa Vasilescu în postul de ministru al Dezvoltării.

"Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni", se arată în mesajul postat pe Facebook, alături de o poză în care Klaus Iohannis este ilustrat ca fiind cel ce pune beţe în roate.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis psd