x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD l-a suspendat pe Cătălin Rădulescu pentru o perioadă de 6 luni

PSD l-a suspendat pe Cătălin Rădulescu pentru o perioadă de 6 luni

06 Apr 2017   •   14:20
PSD l-a suspendat pe Cătălin Rădulescu pentru o perioadă de 6 luni

Social-democrații au decis, joi, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), suspendarea din PSD pe o durată de șase luni a deputatului Cătălin Rădulescu, care luna trecută anunța că se autosuspendă din PSD până la clarificarea tuturor aspectelor legate de declaraţiile pe care le-a făcut în spaţiul public. 

"Vom discuta subiectul Cătălin Rădulescu. A încercat să se autosuspende, nu i-a ieşit. O să propun eu autosuspendarea lui", a precizat Liviu Dragnea, înaintea ședinței.

"Am hotărât ca, în conformitate cu articolul 29 din Statutul PSD, să mă autosuspend pe o perioadă de minim şase luni din partidul meu de suflet, în ideea de a-i proteja atât imaginea, dar şi pe cea a colegilor mei. (...) Nu îmi voi trăda colegii din grupul parlamentar social-democrat, pentru că fiecare vot al nostru în Parlament este important şi pentru PSD şi pentru Guvernul pe care îl susţinem. După clarificarea problemelor, (...) voi anunţa, în termenul statutar, partidul referitor la decizia mea viitoare", preciza Rădulescu într-un comunicat din 20 martie. 

Sursa: Antena 3

×