x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Norma de hrană în spitale, promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei

PSD: Norma de hrană în spitale, promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei

23 Apr 2021   •   20:48
PSD: Norma de hrană în spitale, promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei

Norma de hrană în spitale, care a fost promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei, acuză social-democrații într-o postare pe Facebook: „1 leu! Atât merită în ochii voștri un bolnav internat într-un spital din România”.

 

 

PSD a publicat și hotărârea de guvern care modifică nivelul alocațiilor de hrană pentru consumurile colective din unitățile sanitare publice, care prevede la categoria „alți bolnavi adulți” suma de 11 lei.

„1 leu! Atât merită în ochii voștri un bolnav internat într-un spital din România! Ați amânat cât ați putut de mult proiectul de lege inițiat de mine și de colegii din PSD prin care voiam să facem norma de hrană 40 de lei. Prin Lege! Ca să nu mai apară diletanți care se joacă cu viețile oamenilor. Care una zic, alta fac! Florin Cîțu, ai mințit și meriți soarta lui Vlad Voiculescu! Românilor le-ar fi cel mai bine dacă ai sta acasă”, se mai arată în postarea PSD.

Nivelul minim al alocației de hrană pentru un pacient internat într-un spital din România va fi de 16 lei pe zi, în timp ce plafonul maximal va fi eliminat, anunța la începutul lunii fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

×