x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, o posibilă nouă moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu

PSD, o posibilă nouă moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu

12 Apr 2021   •   11:00
PSD, o posibilă nouă moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu ar trebui demis din funcția de ministru al Sănătății, după scandalul de la spitalul Foișor, declară vicepreședintele PSD Gabriel Zetea, care anunță o posibilă nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.

Vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat, la RFI, că Vlad Voiculescu ar trebui demis din funcția de ministru al Sănătății, după scandalul de la Spitalul „Foișor”. Reacția deputatului vine după ce premierul Florin Cîțu a spus că așteaptă o demisie de onoare, fără să spună din partea cui, în episodul legat de evacuarea pacienților din clinica bucureșteană în timpul nopții, pentru transformarea unității în spital Covid.

„De data aceasta, primul-ministru Cîțu are dreptate, e nevoie măcar de o demisie de onoare, având în vedere felul în care a fost percepută public implementarea acestei decizii de transformare a spitalului Foișor în spital Covid (...). Felul în care s-a implementat această decizie arată o lipsă de empatie a unui demnitar, a unuia dintre cei mai importanți demnitari ai României în această perioadă, ministrul Sănătății. Da, e nevoie de demisia de onoare. Eu nu cred că se va întâmpla acest lucru și atunci ar trebui o decizie a coaliției, prin care Vlad Voiculescu să fie retras din această funcție”, a spus Gabriel Zetea.

Deputatul PSD nu exclude o nouă moțiune simplă la adresa lui Vlad Voiculescu, după scandalul Foișor.

„În Parlament, PSD va trage din nou un semnal de alarmă în ceea ce-l privește pe Vlad Voiculescu, fie printr-o moțiune simplă, de ce nu mai apoi printr-o moțiune de cenzură, pentru că îi vedem pe cei din coaliție, pe cei din PNL, pe cei din UDMR, care în toate aceste zile l-au criticat public, pe bună dreptate, pe Vlad Voiculescu. Dar să nu uităm, abia acum câteva săptămâni, PSD a depus o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, iar cei din PNL și UDMR au considerat că Vlad Voiculescu este în continuare potrivit să conducă acest minister. O să le mai dăm încă o dată oportunitatea să vedem dacă între timp și-au schimbat părerea”.​

×
Subiecte în articol: gabriel zetea