x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD se pregătește să-și primească „expulzații” înapoi în partid

PSD se pregătește să-și primească „expulzații” înapoi în partid

de Ion Alexandru    |    20 Dec 2019   •   09:04
PSD se pregătește să-și primească „expulzații” înapoi în partid

Mai mulți foști membri ai PSD, care au plecat din partid în ultimii doi ani, s-ar putea reînscrie în formațiunea condusă, interimar, de Marcel Ciolacu. Printre cei care ar putea reveni în Partidul Social Democrat se numără fostul prim-ministru Mihai Tudose, care a fost exclus, anul trecut. Oferta a fost făcută de organizația PSD Brăila. Conform unor surse politice, Marcel Ciolacu ar urma ca, la sfârșitul acestei săptămâni, să aibă o discuție în acest sens cu Mihai Tudose.

Însă aceasta nu ar fi singura revenire în partid. Aceleași surse afirmă că un alt fost prim-ministru ar urma să se reînscrie în PSD. Este vorba despre Sorin Grindeanu, care, în ultima perioadă, a făcut mai multe vizite în Parlament, fiind văzut tot mai des în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. De asemenea, s-ar mai putea nota o posibilă reîntoarcere a lui Marian Neacșu, dar și a primarului sectorului 3, Robert Negoiță. Surse social-democrate spun că aceste posibile reveniri au legătură cu întărirea partidului în vederea congresului care va avea loc la sfârșitul lunii februarie, dar și în perspectiva alegerilor locale din vara anului viitor.

De asemenea, se negociază, în această perioadă, și o posibilă alianță între PSD, Pro România și chiar ALDE, unele surse vorbind chiar de o refacere a Uniunii Social Liberale.

 

 

×