x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD se reuneşte în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pentru a decide viitoarea structură a Cabinetului Ponta

PSD se reuneşte în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pentru a decide viitoarea structură a Cabinetului Ponta

03 Mar 2014   •   08:22
PSD se reuneşte în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pentru a decide viitoarea structură a Cabinetului Ponta

Social-democraţii se vor reuni luni, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, pentru a decide viitoarea structură a Cabinetului Ponta - fără PNL, urmând ca marţi aceasta să fie prezentată Parlamentului.

De asemenea, social-democraţii vor analiza şi situaţia politică a României, precum şi variantele existente pentru conturarea unei majorităţi parlamentare care să susţină viitorul Executiv.

Şi subiectul alegerilor europarlamentare va reveni în discuţia social-democraţilor reuniţi în şedinţa CEX, potrivit secretarului general al PSD, Andrei Dolineaschi.

'Se vor discuta multe chestiuni. Şi alegeri europarlamentare, şi noua structură a Guvernului. Sunt multe de decis la Comitetul Executiv, având în vedere şi situaţia politică', a declarat acesta, joi, pentru Agerpres.

Premierul Victor Ponta a anunţat că marţea viitoare va veni în faţa Parlamentului cu noua formulă guvernamentală.

'Important este că marţi vom merge în faţa Parlamentului pentru un nou vot referitor la structura şi compoziţia politică a Guvernului. (...) De marţi vom avea miniştri plini şi cel mai important lucru pentru România este să avem stabilitate şi continuitate în ceea ce facem', a declarat miercuri Ponta.

×