x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD și-a stabilit candidații pentru o parte din județe. Foști miniștri deschid listele

PSD și-a stabilit candidații pentru o parte din județe. Foști miniștri deschid listele

20 Oct 2020   •   20:31
PSD și-a stabilit candidații pentru o parte din județe. Foști miniștri deschid listele

Social-democrații și-au stabilit o parte din candidații la alegerile parlamentare, liste din Bihor, Bistrița, Hunedoara fiind deschise de foști miniștri PSD. La Timiș deschide lista pentru Camera Deputaților fostul premier Sorin Grindeanu, actual prim-vicepreședinte PSD.

PSD a stabilit candidații pentru județul Bihor. La Senat lista este deschisă de fostul ministru al Sănătății Florian Bodog, urmat de Iuhas Novac și Stela Babău. La Camera Deputaților pe listă sunt Ioan Mang și Steluța Cătăniciu.

La Bacău, la Senat candidează Bianca Purcarin, Ionela Cristina Breahnă Pravăț, Ana Maria Ergamin. La Camera Deputaților candidează Ionel Floroiu, Costel Dunava, Claudiu Ilișanu.

Lista pentru Camera Deputaților la Bistrița o deschide fostul ministru Daniel Suciu, urmat de Bogdan Gruia Ivan și Ciprian Ceclan Oprea. La Senat deschide lista fostul ministru Ioan Deneș, urmat de Romulus Virgil Rus și de Andra Elisabeta Bolboacă.

La Caraș Severin, la Senat primul pe listă este proaspătul reîntors Ioan Mocioalcă, urmat de Adrian Torma și de Doina Stîngu. La Camera Deputaților sunt Silviu Hurduzeu, Romulus Damian și Ioan Benga.

La Hunedoara, lista pentru Camera Deputaților este deschisă de fostul ministru Iontotero Natalia, urmată de Ilie Toma și Viorel Salan. La Senat, deschide lista Cornel Resmeriță, urmat de Ion Bădin și Maria Ștefănie.

Pentru județul Olt, la Senat deschide lista PSD Paul Stănescu, urmat de Mirea Siminică și de Costin Șerban Cernat. La Camera Deputaților candidează Marius Ionel Iancu, Cătălin Grecu și Florin Ionuț Barbu.

La Timiș, lista pentru Camera Deputaților este deschisă de fostul premier Sorin Grindeanu, care este urmat de Alfred Simonis și Adrian Ion Cionca. La Senat candidează Eugen Docariu, Sebastian Răducanu și Dorel Covaci.

La Suceava, lista pentru Senat este deschisă de Ioan Stan, urmat de Ioan Șologan și de Gabriela Mihai. La Camera Deputaților candidează Eugen Bejinariu, Mirela Adomnicăi și Vlad Popescu.

Miercuri, 21 octombrie 2020, de la ora 16.00, PSD București depune listele de candidați pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Municipal Bucureşti.

Alegerile parlamentare sunt programate pentru data de 6 decembrie.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liste psd