x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD susţine candidatura în Colegiul 19 a Lilianei Mincă

PSD susţine candidatura în Colegiul 19 a Lilianei Mincă

22 Mar 2010   •   00:00

PSD s-a înţeles cu PC să susţină candidatul conservatorilor, Liliana Mincă pentru locul de deputat din Colegiul 19 al Capitalei. În paralel, Victor Ponta şi omologul său, Daniel Coinstatin, au mai convenit ca cele două formaţiuni să aibă un candidat comun pentru primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, vacantată după arestarea lui Mircea Gutău.

La nivel parlamentar, PC a acceptat ca unicul lor europarlamentar, Sabin Cutaş să rămână în grupul socialiştilor europenei alături de reprezentanţii PSD, în ciuda faptului că se primise o ofertă din partea conservatorilor europeni.

În viitorul apropiat, cele două formaţiuni politice vor face o analiză a rezultatelor colaborării de până acum, pe fondul nemulţumirilor exprimate în teritoriu cu privire al această alianţă, formulate în special
de liderii judeţeni conservatori.

"Am reconfirmat decizia PSD de a sprijini candidatura la Colegiul 19 la Bucureşti a doamnei Mincă din partea PC, dar de fapt din partea Alianţei PSD-PC cu atât mai mult cu cât este un candidat sprijinit şi de PNL. Am avut o discuţie de principiu de a susţine aceeaşi persoană la funcţia de primar la Râmnicu Vâlcea, în persoana domnului Remus Grigorescu" a anunţat Ponta , după întrunirea cu Daniel Constantin.

Antena3

×
Subiecte în articol: politic