x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD va iniţia, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva lui Berceanu

PSD va iniţia, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva lui Berceanu

22 Mar 2010   •   00:00

PSD va depune, săptămâna viitoare, la Senat, o moţiune simplă referitoare la activitatea ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, a anunţat, luni, după BPN, preşedintele PSD, Victor Ponta.
Preşedintele PSD a precizat că moţiunea simplă care va fi depusă, cel mai probabil, săptămâna viitoare, are ca obiect "toate neregulile constatate în zona Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii".
Ponta s-a referit la "pierderea locurilor de muncă" în cadrul societăţilor de căi ferate şi la contractele de infrastructură negociate şi semnate de minister.
El a adăugat că "întreaga energie" a PSD va fi concentrată, luni, pe moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan, care se va dezbate şi vota în plenul Camerei Deputaţilor luni după-amiază.
Ponta a criticat măsurile luate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, afirmând că acestea au încurajat creşterea şomajului şi diminuarea salariilor şi a pensiilor.
"Reconfirm decizia politică a PSD, de a susţine punctul de pensie de 45% raportat la salariul mediu brut pe economie, este o soluţie pentru care ne vom bate cu toate mijloacele specifice opoziţiei şi pe care o consideră nenegociabilă", a mai spus Ponta.

×
Subiecte în articol: politic