x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Puiu Haşotti: Opoziţia este o variantă terapeutică pentru PNL, după 4 ani de guvernare

Puiu Haşotti: Opoziţia este o variantă terapeutică pentru PNL, după 4 ani de guvernare

02 Dec 2008   •   00:00

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat marţi înainte de BPC că rămânerea în opoziţie este o variantă terapeutică pentru liberali la finalul celor patru ani de guvernare, menţionând însă că liberalii vor cere în cadrul negocierilor continuarea programului anticriză sub conducerea lui Tăriceanu.



Întrebat dacă opoziţia este o variantă pentru liberali Puiu Haşotti a replicat: "Bineînţeles". "După patru ani de guvernare am putea să ne gândim că opoziţia ar putea fi chiar terapeutică", a susţinut Haşotti.

Întrebat dacă funcţia de premier este negociabilă, liberalul a menţionat că PNL îl susţine pe Călin Popescu Tăriceanu "pentru continuarea programului de reformă şi pentru continuarea programului anticriză", dar a subliniat că "în politică, cu adevărat, absolut totul se poate negocia".

Întrebat cum crede că vor fi negocierile pentru viitorul guvern Haşotti a spus că sunt "mai complicate decât credem şi mai simple decât vă imaginaţi", adăugând că cel mai important lucru este ca aceste negocieri să se desfăşoare cu bună credinţă dar în niciun caz sub lumina reflectoarelor.

Întrebat dacă îi pare rău de faptul că foşti colegi de parlament n-au obţinut încă un mandat, viceliderul PNL a spus că cel mai mult îl regretă pe Paul Păcuraru.

"Îmi pare rău după foarte mulţi... în primul rând pentru Paul Păcuraru, care-i un om absolut remarcabil, un liberal foarte vechi şi un foarte bun prieten. Îmi pare rău şi pentru Norica Nicolai", a spus Haşotti ţinând să aprecieze, deasemenea, că neintrarea în Parlament a senatorului PSD Doru Ioan Tărăcilă este "o pierdere pentru Parlament".
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic