x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR ii cere lui Stolojan sa fie obiectiv

PUR ii cere lui Stolojan sa fie obiectiv

17 Iun 2004   •   00:00

Partidul Umanist s-a declarat ieri surprins de declaratia copresedintelui Aliantei D.A. PNL-PD, Theodor Stolojan, conform careia "in toamna, daca votezi PUR si PRM, obtii tot PSD".

MONICA IORDACHE

In opinia umanistilor, aceasta declaratie este "un atac al PNL la adreasa PUR, lansat pentru a discredita Partidul Umanist si pentru a le face loc candidatilor PNL si PD care sunt in competitie cu umanistii in turul al II-lea al alegerilor locale".

Logica

"Ii aducem la cunostinta domnului Stolojan ca la Giurgiu, doi dintre consilierii judeteni ai PD au trecut, in urma alegerilor de la 6 iunie, la PSD, Consiliul Judetean Giurgiu fiind majoritar PSD. Probabil mai exista sau vor mai exista astfel de situatii si in alte judete. Urmand logica liderului liberal se poate spune, in urma cazului de la Giurgiu, ca la alegerile din toamna, daca votezi Alianta PNL-PD, votezi de fapt parlamentari pentru PSD", a declarat Codrut Seres, secretarul general al Partidului Umanist.

Mana libera

Biroul Politic al Partidului Umanist a hotarat sa lase mana libera organizatiilor judetene PUR in vederea incheierii de aliante pentru turul doi al alegerilor locale, in functie de calitatea oamenilor care reprezinta celelalte partide. In urma alegerilor de la 6 iunie, Partidul Umanist a semnat cu Alianta PNL-PD protocoale de sustinere a candidatilor pentru turul doi in judetele Bacau, Buzau, Hunedoara, Giurgiu, Calarasi, precum si la nivelul catorva orase.

×
Subiecte în articol: politic