x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR - Somatie pentru Iliescu

PUR - Somatie pentru Iliescu

21 Iul 2004   •   00:00

Vicepresedintele PUR, Codrut Seres, a declarat la Deva ca nu este normala implicarea presedintelui Romaniei in reorganizarea interna a unui partid politic.

"Ion Iliescu a incalcat flagrant echidistanta pe care i-o impune Constitutia, amestecandu-se in problemele PSD. In plus, el trebuie sa transeze problema participarii sale pe listele pentru alegerile parlamentare. Presedintele fie isi da demisia, fie renunta la a participa pe listele PSD sau ale altui partid", a declarat Codrut Seres.

SCHIMBARE. El a mai spus ca in 2004 romanii au sansa de a face "o modificare in bine, de a opta pentru o Romanie a viitorului, nu o Romanie a trecutului". El a aratat ca Partidul Umanist militeaza pentru o noua administratie prezidentiala, care sa aiba o abordare moderna, sa fie un garant real al respectarii legii, sa fie deschisa catre oameni permanent, nu doar din patru in patru ani. "Romania are nevoie de o schimbare a mentalitatii in institutia prezidentiala, care sa nu mai permita incalcarea Constitutiei de catre presedintele in functie", a spus vicepresedintele umanist, facand trimitere la propunerile PUR referitoare la modificarea Legii alegerilor prezidentiale si parlamentare. (Carmen Vintila)

CRITICI

"Ion Iliescu a incalcat flagrant echidistanta pe care i-o impune Constitutia, amestecandu-se in problemele PSD" - Codrut Seres

×
Subiecte în articol: politic