x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidatul PUSL, Alexandru Pânișoară, spune că și incompetența USR ucide, nu doar corupția

Candidatul PUSL, Alexandru Pânișoară, spune că și incompetența USR ucide, nu doar corupția

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2023   •   15:43
Candidatul PUSL, Alexandru Pânișoară, spune că și incompetența USR ucide, nu doar corupția

Incompetența USR este mai toxică decât administrațiile pe care tocmai USR le-a atacat mereu, afirmă Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL pentru Primăria Sectorului 1.

Acesta arată că avocata lui Clotilde Armand este plătită cu bani grei de Primăria Brașov, deși fără a avea performanțe notabile. Georgiana Trandafir a încasat de la primăria condusă de Allen Coliban 300.000 de lei, deși a pierdut 11 din cele 15 dosare. În plus, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a decis să blocheze conturile instituției conduse de Allen Coliban, pentru un prejudiciu de 180.000 de lei, primarul Brașovului ignorând complet adresele anterioare ale AFIR.

„Incompetența și minciuna USR atacă încă o dată!

USR este cea mai mare dezamăgire!

Chiar dacă pozează în imaculați, lucru neadevărat, incompetența acestora face mai mult rău decât o făceau și o mai fac administrațiile PNL și PSD.

Una dintre persoanele USR prin care se sifonează bani sub aparența integrității este avocata Primarului Clotilde, Georgiana-Raluca Trandafir, care a prăduit Brașovul cu 300.000 lei, onorariu pentru 15 dosare din care 11 pierdute.

Mai tragic este că usereii sunt aroganți și sfidători…”, spune Alexandru Pânișoară pe Facebook.

 

 

 

 

×