x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL întâlnire cu Asociația Română a Magazinelor Online despre comerțul electronic în România

PUSL întâlnire cu Asociația Română a Magazinelor Online despre comerțul electronic în România

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2024   •   15:15
PUSL întâlnire cu Asociația Română a Magazinelor Online despre comerțul electronic în România

Reprezentanți ai Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) s-au întâlnit cu Cristian Pelivan, directorul executiv al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO), temele discuției fiind axate pe provocările cu care se confruntă comerțul electronic în România. 

„Tendința de creștere a acestui segment al comerțului este una evidentă, ponderea sa în economie fiind din ce în ce mai mare, iar numărul românilor care cumpără produse online crește de la an la an. 

Poate principala provocare cu care se confruntă magazinele online este cea a concurenței neloiale al produselor din China, în condițiile în care statul asiatic încurajează activ exportul direct către consumatori, iar produsele lor nu sunt supuse acelorași reglementări pe care trebuie să le respecte companiile din România. 

PUSL își reafirmă sprijinul ferm pentru mediul de afaceri din România și va contribui activ la crearea cadrului legal propice pentru ca țara noastră să devină un hub al comerțului electronic în această zonă a Europei”, a declarat Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL.
 

×