x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL, proiect politic unic pentru Transilvania

PUSL, proiect politic unic pentru Transilvania

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2023   •   20:33
PUSL, proiect politic unic pentru Transilvania

Umaniștii, după cea mai recentă ședință a Biroului Executiv, au anunțat că vor acorda o atenție specială zonei Transilvaniei, pentru care au desemnat un coordonator unic.

Partidul Umanist Social Liberal este primul partid din România care va avea un departament dedicat pentru Transilvania.

Hotărârea a fost aprobată în umanimitate de membrii Biroului Executiv al PUSL, în ședința care a avut loc vineri.

Dat fiind faptul că Transilvania este o zonă cu multiple particularități, de care trebuie să ținem seama, PUSL a decis ca cele zece județe din interiorul arcului carpatic să aibă un coordonator unic, care va avea rolul să sprijine, să dezvolte și să potențeze acțiunile filialelor umaniste din aceste județe”, a anunțat PUSL, după ședința BEX de vineri.

În același timp, PUSL a făcut un apel către toate forțele politice parlamentare, pentru a susține proiectele promovate de umaniști.

„Liderii umaniști au discutat și despre inițiativele legislative ale PUSL, proiecte importante și benefice pentru toți românii, și pentru care PUSL dorește să aibă susținerea tuturor forțelor politice din Parlament.

Proiectele promovate de PUSL sunt inițiativa cetățenească pentru confiscarea averilor ilicite, proiectul de lege pentru încurajarea societăților comerciale în vederea angajării pensionarilor, proiectul de lege pentru achiziționarea prioritară a produselor alimentare autohtone, înființarea Fondului de Solidaritate - „Locuințe pentru tinerii români”, respectiv modificarea codului de procedură fiscală prin instituirea unui tratament egal în fața ANAF, atât pentru stat, cât și pentru cetățean”, transmite PUSL într-un comunicat de presă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Partidul Umanist Social Liberal pusl