x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL și-a lansat candidații la Constanța. „Proiectul nostru continuă programul început în urmă cu patru ani”

PUSL și-a lansat candidații la Constanța. „Proiectul nostru continuă programul început în urmă cu patru ani”

de Redacția Jurnalul    |    09 Mai 2024   •   10:38
PUSL și-a lansat candidații la Constanța. „Proiectul nostru continuă programul început în urmă cu patru ani”

Partidul Umanist Social Liberal și-a lansat candidații la Constanța, pe Mihai Lupu, actualul președinte al CJ Constanța, care candidează pentru un nou mandat, respectiv pe Gihan Eserghep, candidatul PUSL la Primăria Municipiului Constanța.

La eveniment au participat și Cristian Popescu Piedone, Președinte Executiv PUSL, Simona Man, Secretar General PUSL, respectiv Lavinia Șandru, Coordonatorul de Comunicare PUSL.

„Azi, pentru Constanța, este cel mai important eveniment, nu neapărat pentru prezentarea candidaților. Proiectul pe care PUSL îl aduce astăzi în fața constănțenilor este unul realist, care continuă un program de aproape 4 ani...Vom continua punerea în valoare a patrimoniului cultural al județului Constanța, cel mai important din țară și al 5-lea în Europa.
Constanța este un județ axat pe sănătatea populației, pe educația prin cultură, pe parteneriatul cu mediul de afaceri. Am reabilitat 200 de km de drumuri și vom da în folosință Spitalul „Mama și copilul”.
Am creat cel mai mare hub energetic de peste 2000 MW și urmează construirea unei fabrici de hidrogen de 1700 MW. După București suntem județul cu cea mai mare dezvoltare din țară
”, a spus Mihai Lupu.  

Gihan Eserghep, candidatul PUSL la Primăria Municipiului Constanța le-a cerut constănțenilor să vină în număr cât mai mare la urne, indiferent de opțiunea lor politică.  „Este un act de curaj să-ți asumi candidatura. Toți trebuie să lăsăm ceva pe pământ, în urma noastră. Am cunoscut o afirmare socială, financiară, în acest oraș și vreau să dau ceva, înapoi, acestui oraș. Reprezint Partidul Umanist, ce pune în prim plan oamenii și înglobează politica socială cu cea liberală.Asta m-a motivat să candidez: să pot determina tinerii să rămână aici. Trebuie să avem o viziune de viitor, să privim înainte. Pe 9 iunie indiferent cu cine vreți să votați, prezentați-vă la alegeri! Este obligația morală a cetățeanului să se prezinte la urne”, a spus Gihan Eserghep.  

„Scaunul de primar sau președinte al CJ este un paratrăsnet în care se scurg toate nemulțumirile oamenilor...Noi suntem umani, nu umanoizi ca reprezentanții actualei puteri...Ca primar sau președinte de Consiliu Județean trebuie să atragi fonduri europene, nu să cheltuiești banii din taxe și impozite. Și eu, și Mihai Lupu și Gihan Eserghep, la vârsta noastră, avem tabla pusă pe casă. Noi am trăit în administrația locală de zeci de ani. Ce ne mai poate oferi nouă cineva, e timpul să întoarcem încrederea cetățeanului și să nu dezamăgim”, a spus Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL și candidat pentru Primăria Generală.

 

 

×