x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Mihaiu şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2

Radu Mihaiu şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2

de Redacția Jurnalul    |    15 Apr 2024   •   15:30
Radu Mihaiu şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, şi-a lansat candidatura, luni, pentru un nou mandat, în cadrul unui eveniment la care au fost prezenţi liderii Alianţei Dreapta Unită, Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban, precum şi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat că Radu Mihaiu a făcut investiţii în Sectorul 2, inclusiv cu gândul la copii, mămici, vârstnici sau persoane cu dizabilităţi. De asemenea, pentru a facilita accesul pietonilor "a eliberat" zeci de kilometri de trotuare.

"Pentru asta, adversarii lui politici l-au acuzat şi l-au calomniat, dar a mers înainte. Este un act de curaj să faci o reformă, să redai spaţii publice pentru destinaţia lor şi să te gândeşti că un oraş este în primul rând pentru oameni. Foarte multe investiţii făcute în aceşti patru ani în Sectorul 2. Am fost împreună şi am vizitat o parte dintre ele: de la străzile care au fost regândite, cu intersecţii mai sigure, protejate astfel încât să poată asigura pietonii, cu trotuare eliberate. (...) Foarte multe investiţii în şcoli. Există în realitate, nu în randări: creşe, grădiniţe, care sunt în construcţie. (...) De asta au nevoie oraşele noastre, nu de saltimbanci, de oameni care să facă live-uri în ipostaze care mai de care mai indecente", a spus preşedintele USR.

×