x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Tudor: PSD nu a învățat nimic din vara lui 2012

Radu Tudor: PSD nu a învățat nimic din vara lui 2012

07 Feb 2017   •   12:47
Radu Tudor: PSD nu a învățat nimic din vara lui 2012

Radu Tudor spune pe blog că ”PSD nu a învățat nimic din vara lui 2012”, argumentând că PSD și Guvernul Grindeanu au trimis un ministru la Bruxelles abia ”după trei săptămâni de la izbucnirea unei uriașe controverse politice la București”, urmată de proteste masive.

”Abia dupa 3 saptamani de la izbucnirea unei uriase controverse politice la Bucuresti si proteste masive, PSD si Guvernul si-au trimis un ministru la Bruxelles sa explice acolo ce e adevar si ce e manipulare in povestea ordonantei. Vara lui 2012 n-a adus nici un dram de intelepciune si lectie invatata pentru PSD.

Daca toate aceste informari si discutii cu liderii europeni din Comisia Europeana si Parlamentul European erau facute inainte, daca si opinia publica din Romania primea explicatii inaintea ordonantei, eram cu totii scutiti probabil de tensiunea uriasa din strada.

Si acest cabinet de postura retragerii ordonantei si recunoasterea publica a greselii. Observ o lipsa completa de gandire si actiune in sensul unei strategii firesti pentru un partid politic asa de mare”, a scris Radu Tudor, pe blog.

×