x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan afirmă că PNL va continua eforturile de a obține un guvern de dreapta

Raluca Turcan afirmă că PNL va continua eforturile de a obține un guvern de dreapta

17 Dec 2016   •   11:40
Raluca Turcan afirmă că PNL va continua eforturile de a obține un guvern de dreapta

Preşedintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat sâmbătă, la Sibiu, că vor fi continuate eforturile pentru a obţine un guvern de dreapta, adăugând că trebuie încercat acest demers "chiar dacă pare foarte greu" şi "există foarte multe intoxicări în spaţiul public". 

"Continuăm efortul pentru a obţine acest guvern de dreapta. este un efort, un proces de negociere şi avem această datorie să încercăm. Chiar dacă pare foarte greu, chiar dacă există foarte multe intoxicări în spaţiul public", a afirmat Turcan, ea adăugând că la acest capitol al intoxicărilor se înscrie informaţia referitoare oferirea funcţiei de preşedinte PNL liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

Liderul liberal a arătat, într-o declaraţie de presă după ceremonia de înmânare a certificatelor de parlamentari organizată sâmbătă dimineaţă la Sibiu, că PNL se poate relansa şi a luat decizii în acest sens în urma rezultatelor electorale obţinute şi că are datoria să încerce să îşi pună în aplicare programul de guvernare, care este unul sănătos, solid şi pentru oameni, spre deosebire de cel al PSD, care este irealizabil, potrivit Agerpres

"Am afirmat şi voi afirma în continuare acelaşi lucru: au fost discuţii cu toate partidele, discuţii informale, nu s-au promis funcţii", a mai precizat Turcan, răspunzând unei întrebări referitoare la discuţiile cu ALDE privind formarea unei coaliţii de guvernare.

 

Citește și:

Băsescu: "Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul"

 

 

Tăriceanu, curtat de liberali. Trădează ALDE?

Băsescu rămâne fără cetăţenia moldovenească. Dodon face ce a promis

×
Subiecte în articol: raluca turcan pnl presedinte pnl