x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan, după plecarea lui Frunzăverde: Nu e momentul să punem cuţitele pe masă

Raluca Turcan, după plecarea lui Frunzăverde: Nu e momentul să punem cuţitele pe masă

29 Mar 2012   •   09:25
Raluca Turcan, după plecarea lui Frunzăverde: Nu e momentul să punem cuţitele pe masă

Sa tinem cutitele in teaca, nu e momentul sa le punem pe masa, a declarat deputatul PDL Raluca Turcan, dupa ce unii colegi din PDL "au inceput sa-l critice pe premierul Ungureanu", imediat dupa demisia lui Sorin Frunzaverde.

"Cred ca unii colegi s-au lasat dusi de val si au inceput sa-l critice pe premierul Ungureanu. Daca noi intre noi, in partid, putem sa ne mai aruncam cate un cutit in spate, ca, vorba aceea, ne stim, cunoastem si tehnicile, daca incepem sa aruncam cutite in premier, atunci mai bine stam linistiti acasa la urmatoarele alegeri", a spus Raluca Turcan, la RFI.

Potrivit deputatului PDL, partidul poate avea de castigat de pe urma premierului Ungureanu. "Eu cred ca premierul este nu doar un motor politic puternic si credibil, ci si un motor de guvernare, care poate sa continue temele pe care PDL-ul le-a deschis si anume stabilizarea economica, modernizarea statului. Daca noi vom fi suficient de inteligenti sa valorificam potentialul enorm pe care Mihai-Razvan Ungureanu il reprezinta pentru partid, atunci cred ca sansa noastra in alegeri creste considerabil", a afirmat Turcan.

Ea a precizat ca in PDL s-au acumulat tensiuni si a explicat ca acest lucru se intampla mai ales in perioadele electorale, dar liderii PDL trebuie sa gaseasca "o limba comuna".

"Aceasta pierdere a lui Sorin Frunzaverde poate fi tradusa in felul urmator: pierzi un om, mai pierzi in increderea sustinatorilor lui Frunzaverde si, per ansamblu, PDL scade in sondaje sau pierde in credibilitate, insa ar fi bine ca toti membrii PDL si mai vechi si mai noi si mai usori si mai grei sa incerce sa gaseasca in aceasta perioada tensionata o limba comuna si o directie clara. Nu cred ca este momentul sa se puna cutitele pe masa. Eu cred ca acestea trebuie tinute in teaca pana dupa alegeri, tot partidul sa se mobilizeze pentru aceste alegeri, iar dupa un scrutin electoral se poate discuta ce a fost bine sau rau si sa cautam responsabilii si vinovatii", a explicat deputatul PDL.

Raluca Turcan a mai declarat ca nu este momentul pentru un congres extraordinar al PDL. "Un congres extraordinar in acest moment ar avea la baza o puternica incarcatura emotionala. Eu cred ca, dupa un scrutin electoral sau doua, evaluarile la congres pot fi obiective. Optiunea mea este ca un asemenea congres sa fie organizat atunci cand avem la dispozitie si criteriile", a conchis deputatul PDL.

Fostul prim-vicepresedinte PDL Sorin Frunzaverde a anuntat, miercuri, ca va pleca si va candida pentru Consiliul Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru al PNL.

Frunzaverde s-a declarat dezamagit de diferentele de opinii din PDL si a afirmat ca nu crede ca o constructie de dreapta se mai poate realiza din interiorul Partidului Democrat Liberal.

×