x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan îl contrazice pe Băsescu: Mai bine mi-aş tăia o mână decât să-l votez pe Antonescu!

Raluca Turcan îl contrazice pe Băsescu: Mai bine mi-aş tăia o mână decât să-l votez pe Antonescu!

12 Noi 2013   •   15:28
Raluca Turcan îl contrazice pe Băsescu: Mai bine mi-aş tăia o mână decât să-l votez pe Antonescu!

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, astăzi, că mai bine şi-ar "tăia o mână" decât să-l voteze pe Crin Antonescu la prezidenţiale. Turcan a spus despre Antonescu că este "retrograd şi antieuropean", iar PNL şi PSD sunt vinovaţi în aceeaşi măsură de sărăcirea României.

"Mai bine mi-aş tăia o mână decât să-l votez pe Crin Antonescu", a afirmat Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă, în legătură cu declaraţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale Crin Antonescu ar fi susţinut de toate partidele de dreapta, dacă s-ar confrunta cu candidatul PSD.

Ea a adăugat că liderul PNL este "retrograd şi antieuropean, care a făcut mult rău României şi în plan intern şi extern" şi ea, ca membru al PDL, va face orice ca PDL să dea candidatul la prezidenţiale, informează Mediafax.

Turcan a mai spus că PNL şi PSD sunt în aceeaşi măsură vinovaţi de sărăcirea României şi că şi PNL, în acest moment prin Crin Antonescu, este părtaş la sărăcirea cetăţenilor, la îndepărtarea de cerinţele de respectabilitate şi de bunăstare.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul II de toată dreapta şi este de preferat "unui plagiator", precizând că personal îl va învăţa pe liberal ce are făcut.

"PSD nu poate da României preşedintele, mai ales când personajul este Victor Ponta. După mine, PSD singur nu poate da preşedinte iar dacă se rup (partidele din USL, n.r.), PNL are o şansă în plus ca să dea preşedinte, pentru că, cu Crin Antonescu în turul doi, şi celelalte candidaturi de dreapta se vor strânge în spatele lui", a spus Băsescu.

El a afirmat că, în opinia sa, USL nu se va rupe. "Dacă nu sunt inteligenţi, rup alianţa", a spus Băsescu.

×