x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia imediat

Raluca Turcan: Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia imediat

25 Mar 2019   •   13:20
Raluca Turcan: Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia imediat

Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia imediat, spune liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, argumentând că anularea vizitei la Bucureşti a Regelui Iordaniei "este de o gravitate maximă".
"Viorica Dăncilă, demisia! Viorica Dăncilă nu trebuie lăsată să vorbească despre relaţiile internaţionale ale României! Nu ştie, nu înţelege, nu are atribuţii! Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, şi-a anulat vizita oficială în România din cauza declaraţiilor iresponsabile şi revoltătoare cu privire la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. În limbaj diplomatic, anularea unei astfel de vizite, în momentul în care Regele era deja pe scara avionului, este un semnal de o gravitate maximă! Din cauza Vioricăi Dăncilă nu vor mai fi semnate cele trei acorduri între România şi Iordania pe justiţie, sănătate şi educaţie", a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.
Potrivit liderului deputaţilor PNL, "România a ajuns o ruşine pe plan internaţional din cauza gafelor unui premier diletant".
"Aceeaşi vină o are şi ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, care a tolerat şi tolerează în continuare greşelile de politică externă ale premierului. Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia imediat", conchide Turcan.
Luni, Administraţia Prezidenţială a anunţat că vizita pe care Regele Abdullah al II-lea al Regatului Haşemit al Iordaniei urma să o efectueze în România a fost anulată de partea iordaniană. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: raluca turcan