x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan, despre raportările false ale morților Covid: "Este o chestiune care nu mai e de joacă"

Rareș Bogdan, despre raportările false ale morților Covid: "Este o chestiune care nu mai e de joacă"

16 Apr 2021   •   14:19
Rareș Bogdan, despre raportările false ale morților Covid: "Este o chestiune care nu mai e de joacă"
Sursa foto: Lucian Alecu

Europarlamentarul Rareș Bogdan a reacșionat dur la acuzele lansate de fostul ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

"Interesul naţional este să aducem bani europeni, să îi implementăm şi să facem reformele întârziate 30 de ani. Dacă nu vom înţelege rapid acest lucru şi vom continua un război al orgoliilor... Chiar îi rog pe colegii mei, din tot sufletul, chiar dacă ştiu că sunt pregătiţi unii dintre ei să reacţioneze, îi rog să fie calmi şi să fim cât se poate de raţionali, de maturi şi să nu reacționeze nimeni la acuzaţiile lui Vlad Voiculescu, în niciun fel. Noi trebuie să rămânem pentru a restabili legăturile cu USR PLUS. Nu avem altă soluţie de guvernare. Nu vrem să guvernăm minoritar, nu vrem să guvernăm cu PSD, nu vrem să guvernăm în altă formulă, decât cu USR PLUS. Este extrem de important să nu reacţionăm pentru că s-ar rupe punţi care deja sunt întinse la maxim", a spus Rareş Bogdan, la Antena 3.

"Cele mai grave lucruri din tot ce s-a zis acolo sunt cele legate de raportările morților. Şi asta o spun din perspectiva omului care stă patru zile pe săptămână la Bruxelles. Nu vreau să mă pun în situaţia cabinetului comisarului pe Sănătate, care în momentul ăsta se va întreba ce se întâmplă în România. Declaraţiile au un impact mult mai puternic decât vă puteţi închipui. Asta ar arăta raportări false. Ar afecta imaginea României într-un mod extrem de grav. Sper ca lucrurile astea să fie lămurite cât mai repede. Vlad trebuie să le lămurească. Ar trebui să revină şi să ne spună exact. Este o chestiune care nu mai e de joacă. Nu e de joacă din multiple perspective, inclusiv perspectiva modului în care România este privită din punct de vedere al sprijinului economic pe COVID. Nu ne putem juca cu aceste cifre", a mai spus Rareș Bogdan.

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu rares bogdan