x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan, despre audierea de la DNA: „Am fost avertizat că urmează o tocăniţă de rigoare pentru ca nu cumva să emit pretenţii la rotativă, să nu fiu nici vicepremier, nici ministru”

Rareş Bogdan, despre audierea de la DNA: „Am fost avertizat că urmează o tocăniţă de rigoare pentru ca nu cumva să emit pretenţii la rotativă, să nu fiu nici vicepremier, nici ministru”

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2023   •   17:14
Rareş Bogdan, despre audierea de la DNA: „Am fost avertizat că urmează o tocăniţă de rigoare pentru ca nu cumva să emit pretenţii la rotativă, să nu fiu nici vicepremier, nici ministru”
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareş Bogdan, europarlamenatrul PNL, a explicat la Antena 3 CNN de ce urmează să fie audiat la DNA în dosarul Romarm.

Din primele informații, Rareş Bogdan nu ar fi fost încă audiat. Așadar, este posibil ca procurorii să decidă audierea sa în perioada următoare.

„În momentul acesta sunt chiar la Aeroportul Otopeni. Sunt în fiecare săptămână de aproximativ două ori, dar uneori de patru ori. Cam asta e singura mea legătură cu aeroportul. Că zbor de pe aeroport săptămânal la Bruxelles sau Strasbourg. Acum plec la Londra. Am fost avertizat că urmează o tocăniţă de rigoare pentru ca nu cumva să emit pretenţii la rotativă, să nu fiu nici vicepremier, nici ministru, dacă se poate să stau pe bancă în parc, la Bruxelles, cuminte şi nu doar mandatul acesta, ci încă vreo două mandate şi să vin acasă cât se poate de rar, să tac din gură, să vorbesc cât mai puţin, să nu critic, să nu emit niciun fel de pretenţie, să nu arăt cu degetul şi atunci va fi linişte şi pace. Spre dezamăgirea unora sau altora nu o să mă opresc şi o să vorbesc.

Atâta timp cât se caută orice numai legat de Rareş Bogdan, sunt întrebaţi oameni care nu au nicio legătură, doar doar cineva mai slab de înger sau cineva speriat să zică: da, îl cunosc. Eu am înţeles că e un joc când intri în liga mare, în Champions League, începe să fie complicat sau când eşti foarte sus bate vântul foarte tare şi poate să te mai lovească una-alta. Mi-am asumat asta, spre dezamăgirea unora sau altora care se aşteaptă să mă duc să mă plimb prin parc. Nu o să o fac. Voi vorbi în continuare, nu am de ce să mă tem. Nu am ascuns niciodată că sunt un om care cunoaşte foarte multă lume, cunosct de foarte multă lume. Lumea mă ştie. Şi le-am spus tuturor: nu căutaţi la mine, încercaţi eventual cu altceva, că nu ţine cu asta cu banii. Nu am avut problema asta, din fericire. Sunt unii dintre fericiţii români care nu am problema asta.

Mă aştept la absolut orice, dar le spun destul de clar tuturor că nu o să cedez. O să spun tot ce am de spus cum am făcut-o şi ieri pe pragul la porcăria votată în camera superioară a Parlamentului şi voi face exact aşa. Spun în continuare că pensiile speciale trebuie tăiate, chiar dacă îi enervez pe foarte mulţi din sistem. Spun că aşa e corect faţă de toţi românii pentru că nu pot fi unii români mai şmecheri şi alţii mai fraieri. Şi o să spun în continuare ceea ce am de spus. Nu ţine cu astfel de chestiuni. Eu am crezut că genul acesta de manifestări s-au terminat în urmă cu ani şi ani de zile. Văd că din nou, se apropie campania electorală, şi nu cumva PNL să aibă un vector important care să susţină un candidat la prezidenţiale, un vector important în guvern. Aşa că nu trebuie să intru în guvern. Să se liniştească, nu e intenţia mea să intru în actualul guvern, dar dacă mă mai scot din sărite mult le promit că voi cere vot în BPN şi partidul mă va vota 98% oriunde îmi doresc", a declarat Rareş Bogdan pentru Antena 3 CNN.

 

Rareş Bogdan: Am fost avertizat. Nu sunt singurul pe care vor să-l pună cu botul pe labe

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan dosarul Romarm DNA