x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan, despre întâlnirea cu PSD: Nu avem o oră și o locație, dar nu mergem în Kiseleff

Rareș Bogdan, despre întâlnirea cu PSD: Nu avem o oră și o locație, dar nu mergem în Kiseleff

03 Noi 2021   •   17:48
Rareș Bogdan, despre întâlnirea cu PSD: Nu avem o oră și o locație, dar nu mergem în Kiseleff

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan spune că încă nu sunt cunoscute ora și locul întâlnirii dintre delegațiile PNL și PSD. „Nu vom merge în Kiseleff”, adaugă el. Liderul liberal respinge ideea unei întâlniri Cîțu-Ciolacu.

„Legătura cu PSD este ținută de președintele partidului cu președintele Partidului Social Democrat. Nu știu exact care este ora. În mod normal, în această seară vom sta de vorbă și cu cei din PSD. Nu avem o oră și o locație. Vă pot spune sigur că eu și dl. Flutur nu vom merge în Kiseleff (sediul central al PSD - n.r.). Putem să ne vedem oriunde. Și la în parc”, spune Rareș Bogdan.

Întrebat de reporter dacă are deja loc o întâlnire Cîțu-Ciolacu, Bogdan spune: „Sper că nu”.

„Nu cred, pentru că Florin Cîțu e președintele partidului nostru, suntem o echipă, avem o echipă de negociere. Deci sunt convins că nu a făcut o întâlnire fără să ne comunice. Am încredere că vom face întâlnirea în grupul agreeat și votat în Biroul Național. Dl Cîțu probabil că e la guvern sau undeva, dar nu cred că are o întâlnire cu PSD în absența noastră”, adaugă Rareș Bogdan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rares bogdan