x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan: PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creștere de taxe și impozite

Rareș Bogdan: PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creștere de taxe și impozite

de Redacția Jurnalul    |    13 Noi 2023   •   15:30
Rareș Bogdan: PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creștere de taxe și impozite
Sursa foto: Hepta

„PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creștere de taxe și impozite. Ajunge!”, spune prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan. El anunță că liderii PSD și PNL se vor reuni, luni, de la ora 14.00, în ședință de coaliție.

„Va fi ședință de coaliție la ora 14.00. Vom merge în coaliție, cei de la Ministerul Finanțelor ne vor prezenta de unde pot să aducă acești bani, pe ntru că este important să știm dacă există vreo posibilitate de a aduce bani doar pe combatere a evaziunii, pentru că pe taxe și impozite, cu riscul să aruncă guvernarea în aer, adică să ruem orice discuție cu PSD, nu acceptăm. PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creștere de taxe și impozite. Ajunge”, spune Rareș Bogdan despre banii necesari pentru creșterea pensiilor.

El afirmă că liberalii vor veni „cu orice e necesar să nu mărim taxe și impozite în 2024”.

„Capitalul românesc șoi firmele românești și cele străină din România sunt cele care aduc bani la buget. Acești oameni trebuie să înțeleagă că fără un mediu de afaceri sănătos, fără firme românești puternice, fără un sistem bancar puternic, fără investiții, nu avem de unde da pensii, de unde da salarii, nu avem de unde face investiții. De asemenea, România, iar dl. Ciolacu știe foarte bine că că bani europeni, fără bani din PNRR, inclusiv tranșa care trebuie încasată până la 1 ianuarie, și fără fondurile structurale România intră în faliment”, încheie Rareș Bogdan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: rares bogdan pensii