x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan: Am intrat în inima zonei roșii a României

Rareș Bogdan: Am intrat în inima zonei roșii a României

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2024   •   15:00
Rareș Bogdan: Am intrat în inima zonei roșii a României
Sursa foto: Hepta

„Am intrat în inima zonei roșii a României”, anunță Rareș Bogdan, referindu-se la Primăria Slatina, câștigată de liberalul Mario De Mezzo: „PNL are peste 13.000 de consilieri locali și peste 500 de consilieri județeni”.

PNL are peste 13.000 de consilieri locali și peste 500 de consilieri județeni, anunță Rareș Bogdan.

„Foarte important pentru noi, Partidul Național Liberal a câștigat fiefurile din sectorul 1 București și îl felicit pe George Tuță, Brașovul prin Gheorghe Scripcaru la o diferență de peste 4.000 de voturi. De asemenea, am intrat în inima zonei roșii a României și am câștigat primăria Slatina cu un vot copleșitor”, spune liderul liberal.

De asemenea, acesta a anunțat și că PNL a câștigat conducerea Consiliului Județean Botoșani, cu Valeriu Iftime.

În plus, la Bistrița se renumără voturile: „acolo unde Partidul Național Liberal în urmă cu foarte puțin timp părea că a pierdut Primăria la 5 voturi, dar existau câteva secții suspecte cu voturi anulate, așa că am cerut renumărarea voturilor și analizăm contestația pentru Bistrița”.

În plus, spune Rareș Bogdan, la Vrancea, scorul la președinția Consiliului Județean este de sub 0,26% în favoarea PSD, iar PNL a cerut renumărarea voturilor.

La Iași, „deși a fost cea mai mizerabilă campanie”, PNL „rămâne cea mai votată forță politică din capitala Moldovei și își reafirmă sprijinul pentru Costel Alexe și Mihai Chirica”, afirmă Bogdan.

Acesta a mai vorbit despre realizările PNL la Bihor, Alba și Cluj.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: rares bogdan pnl consilieri locali