x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lider PNL, despre terenul de golf de la vila președintelui Iohannis: „E doar o pajiște cu 3 găuri”

Lider PNL, despre terenul de golf de la vila președintelui Iohannis: „E doar o pajiște cu 3 găuri”

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2024   •   15:17
Lider PNL, despre terenul de golf de la vila președintelui Iohannis: „E doar o pajiște cu 3 găuri”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a comentat recent controversele legate de presupusul teren de golf amenajat la vila de protocol de la Neptun, utilizată de președintele Klaus Iohannis. Bogdan, care se descrie drept un jucător experimentat de golf, a declarat că locul respectiv nu poate fi considerat un teren adevărat de golf, ci mai degrabă „o pajiște cu trei găuri”.

„Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Nu am fost la vila de la Neptun. Eu am fost pe multe terenuri de gol din lumea asta. N-are nicio legătură cu un teren de golf. E o pajiște pe cu trei găuri, unde așa pot să fac și eu în curte”, a afirmat Rareș Bogdan. El a adăugat că nu a fost invitat de președinte să joace golf la Neptun, potrivit Antena 3 CNN.

Eurodeputatul a pus dezvăluirile recente pe seama faptului că președintele Iohannis se află în ultimele luni de mandat, devenind astfel o țintă pentru diverse nemulțumiri. „Cred că se exagerează foarte mult cu această discuție”, a spus liberalul.

Grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf, scrie G4Media. Potrivit unor imagini surprinse din dronă, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită după Revoluție de președinții României.

 

×