x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Razboi Ponta-Flutur în cruciada vămilor

Razboi Ponta-Flutur în cruciada vămilor

13 Feb 2011   •   15:18
Razboi Ponta-Flutur în cruciada vămilor

151658-ponta.jpgLiderul PSD, Victor Ponta, a declarat, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă şi Sorin Blejnar sunt cei care "strâng banii din toate zonele de evaziune şi de corupţie", iar cei trei ar trebui să semneze "protocolul strângătorilor de bani din vămi".

 În replică, Gheorghe Flutur a convocat astăzi o conferinţă de presă în care a afirmat că "având în vedere comportamentul nervos, neliniştit, agresiv şi calomniator al PSD în ultima perioadă, prin vocea lui Victor Ponta, PDL atenţionează că nu va tolera nicio ameninţare, atac sau calomnie la adresa noastră". Flutur a arătat că PDL a făcut ceea ce trebuie în lupta împotriva corupţiei, iar atacurile de "netolerat" ale lui Ponta la adresa PDL arată că frica din partea PSD este justificată. El a mai spus că toate atacurile lui Victor Ponta la adresa PDL se explică prin faptul că acesta a pierdut supremaţia în "alianţa socialistă" şi este pe punctul de a pierde şi în faţa lui Adrian Năstase şi Mircea Geoană."Victor Ponta este pentru adversarii politici un procuror obraznic şi este pentru proprii membri de partid un avocat slugarnic, mergând până acolo încât să ameninţe justiţia şi să incite la nerespectarea statului de drept. Victor Ponta este cel care s-a urcat pe sforile trase de Adrian Năstase şi Ion Iliescu, pentru că PSD avea nevoie de o mască nouă pe o faţă îmbătrânită şi obosită. Rolul lui Victor Ponta în PSD este foarte clar: este boţul de mămăligă din undiţa lui Năstase, care are rolul de a momi electoratul către PSD. Greu de crezut că îl va duce la îndeplinire", a mai arătat Flutur.

Victor Ponta i-a dat şi el replica şi a declarat pentru agenţia Agerpres  că Gheorghe Flutur şi şeful ANAF, Sorin Blejnar, "sunt disperaţi pentru că ancheta procurorilor se apropie de ei doi”. "Şi, probabil, că ei sunt nebunii sau turele despre care tot vorbesc toţi vameşii şi poliţiştii. Deci Flutur în zona de nord, Blejnar la Bucureşti, strâng banii de la acest sistem, de la această reţea a vameşilor şi de asta este atât de disperat (Gheorghe Flutur - n.r.). Sunt disperaţi pentru că e clar că, probabil, în săptămânile următoare urmează ei doi. Mi-a zis Flutur că am pierdut, că sunt slab, că sunt învins şi atunci întrebarea mea este, dacă sunt atât de slab şi de învins, de ce se războieşte tot PDL-ul numai cu mine, ditamai partidul de guvernământ numai cu Victor Ponta se războieşte, că văd că nu se bat cu altcineva”, a afirmat Ponta.

×
Subiecte în articol: flutur ponta vami falcă gheorghe blejnar