x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reactie DURA a lui Liviu Dragnea, la atacurile lui Ponta

Reactie DURA a lui Liviu Dragnea, la atacurile lui Ponta

01 Mar 2017   •   14:34
Reactie DURA a lui Liviu Dragnea, la atacurile lui Ponta

Războiul dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta continuă și crește în intensitate. Actualul lider al PSD i-a răspuns fostului lideri și i-a arătat că sub conducerea sa partidul a obținut două rezultate ”bunicele” la alegerile locale și parlamentare. Dragnea l-a înțepat pe Ponta pentru faptul că stă mai mult în străinătate decât în țară, lăsând de înțeles că acesta critică partidul, dar nu se implică în viața internă a acestuia.

”Eu cred că am luat deciziile cu consultare largă atât în Comitetul Executiv Național, cât și în grupurile parlamentare. Dar nu am înțeles că sunt dictator, am înțeles că am luat partidul pe persoană fizică (...) Suntem totuși în situația, după un an bun pentru partid, zic eu, cu rezultate bunicele. La alegerile locale am luat rezultate bunicele, la alegerile parlamentare am luat rezultate bunicele, zic eu. S-a reușit să fim primul și singurul partid care a achitat sediul de partid, suntem la guvernare, 85% dintre parlamentari sunt noi, partidul este foarte deschis, funcționează. Nu cred că este o opinie generală în partid, ba din contră, așa, într-un stil dictatorial și pe persoană fizică toate organizațiile județene și-au exprimat prin vot deschis și în unanimitate susținerea atât pentru Guvern, cât și pentru mine. Pe mine nu mă supără aceste critici, sunt foarte sănătoase! (...) Eu sunt destul de deschis. Nu cred că m-ați văzut fugind de presă sau de colegii de partid. Acum ne consultăm cu cei care stau prin țară, cu cei care sunt la Parlament și la partid. Cu cei care stau prin străinătate e mai greu”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă se referă la Victor Ponta, Dragnea a răspuns râzând: ”Nu, Doamne ferește!”, lăsând clar de înțeles că exact la Ponta se referea.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea